Helgen 6-7 juni 2020

2020-06-08 18:52Författare Emelie Siwemyr

Lördagen den 6/6
Nationaldagen var en ganska regnig dag men det hindrade inte helgens gäster från att ta del av ett äventyr ute i den Småländska naturen och bara glada miner kunde ses så långt som ögat kunde nå.

Efter avslutat äventyr valde barnen att värma sig efter några timmar ute i naturen, över trädtopparna vid den tända brasan i restaurangen Fine Forest.

Guiderna under lördagen har haft flera sysselsättningar än att endast guida dagens gäster utan de har även gjort det fint runt om i Base Camp under dagen, det var ogräs som rensades och en del småbjörkar som klipptes ner.

Peter har funnits på plats under dagen och arbetat med arbetsschema av våra guider inför högsäsongen som närmar sig med stormsteg och därmed öppnat flera nya avgångar under alla helgerna i juli och augusti men även nästa lördag! Lagom nu till studenten som tas, så varför inte ge ett presentkort eller boka Ert ECO äventyr direkt?
Peter har arbetat med mycket planering och marknadsföring.

I restaurangen Fine Forest fanns Marie och Danne som kunde hjälpa nationaldagens hungriga och fikasugna gäster. 

Ett sällskap bestående av två familjer anlände på förmiddagen för ett riktigt äventyr med både Zipline, bastu bad och övernattning i vår dubbelkåta. Barnen beskrev dagen efter som en mycket mysig övernattning och sällskapet kunde bege sig hemåt glada och nöjda!

Corinna fanns i receptionen och höll ställningarna, hon kunde även hjälpa de nyfikna gäster som besökte anläggningen under dagen.

På kvällen så tillagade Danne som arbetar i restaurangen en grillmiddag till några i personalen då restaurangen slipar på diverse matpaket, bland annat en grillbuffé som personalen fick smaka på och middagen var alla extremt nöjda med så vi längtar tills detta paket släpps och Ni själva kan välja att köpa till grillbuffé!

Söndag 7/6-2020
Även under söndagen så var det en hel del aktivitet i parken, bland annat vår guide Adam som tog det säkra före det osäkra och var ordentligt utrustad för gräsklippning av vår Little Rock Lake camping.

Då vår restaurang Fine Forest numera har öppet även på söndagar så blev det flera hungriga och fikasugna gäster som hittade sig till oss.

Vi vill tacka alla helgens gäster, zippande som icke zippande och även personalen för ett alldeles utmärkt arbete!


Senaste inläggen

Utbildningsvecka 29 mars - 2 april 2021
Höstlov o Halloween
Blogg inlägg 31 juli -2 augusti 2020
Blogginlägg 25-26 juli 2020
Utbildningsvecka 8-11 juli 2020
Helgen 27-28 juni 2020
Helgen 13-14 juni 2020
Helgen 6-7 juni 2020
Pingsthelgen 29-30 maj
Utbildningsvecka 6-8, 10 april 2020
Arkivet