Helgen 13-14 juni 2020

2020-06-15 15:01Författare Emelie Siwemyr

Lördag 13 juni & Söndag 14 juni

En helg med mycket aktiviteter i parken, många zippande gäster som var både inbokade men även så kunde det komma en hel del Drop-In gäster som hade vägarna förbi och ville få lite äventyr i vardagen med Zipline åkning. Även många fikasugna och hungriga gäster har under helgen besökt Restaurang Fine Forest som kunde sälja mycket fika och många måltider bestående av Småländsk husmanskost som uppskattades av de hungriga gästerna.

 

Det var även en svensexa som anlände på förmiddagen för att ta del av många olika aktiviteter under dagen innan det skulle övernattas i vår dubbelkåta.
Vid ankomsten så var det dags för prank, inlåsning där huvudpersonen med ögonbindel blev inledd i vår hemliga underjordiska labyrint och på en viss tid och med lite kluriga utmaningar försöka att komma ut. Om Ni planerar Er egna svensexa eller möhippa och är intresserade av detta prank så är Ni hjärtligt välkommna att kontakta oss!

Resten av gänget stannade kvar uppe och kunde på en annan plats följa sin vän på hans minst sagt ovanliga äventyr och kunde välja att hjälpa till eller försvåra det för honom.
Hur kunde sällskapet följa sin vän? Jo, via Live sändning som gav sällskapet möjligheten att kunna se sin vän lösa de kluriga uppdragen.

Efter att sällskapets huvudperson lyckats ta sig ut var det dags att ge sig ut på högre höjder med en hissande äventyr i vår Röda bana innan det var dags för en lättare lunch vid en av våra grillplatser och efter att ha spenderat förmiddagen med både prank och Zipline så var sällskapet mycket hungriga och kunde tillsammans njuta av dagens vackra väder men utsikt över Änghultasjön innan det var dags att utsätta huvudpersonen för ett mycket speciellt quiz.

 

Detta quiz som nämndes i tidigare text gick ut på att i The Hole in the Ground, där fick den lyckliga mannen stå i sin mycket vackra uppblåstbara enhörningsdräkt och fick sedan frågor av resten av sällskapet. Vid rätt svar så fick han han dricka lite god dryck. Men om han svarade fel? Då var det inte de fräschaste tomaterna som han fick ta del av som sällskapet skickade ner till honom. Efter avslutat quiz fick den lycklige byta om och forstätta med sina aktiviteter innan det var dags för middag och sedan på kvällen så var det avslappning som stod på schemat med badtunna och bastu.

 

Våra guider har fortsatt med hämtning av ved i skogen som Hugo var och sågade i mindre bitar i förra veckan som sedan har klyvts och sakta men säkert börjar vårt vedförråd att bli fullt. Denna ved används till våra grillplatser där fri tillgång till ved ingår vid varje reservation, veden används även vid uppeldning av våra badtunnor och även bastun.
Vid räkning av alla registreringsformulär som fylls i av alla vårande zippande gäster så kunde det noteras att i helgen har vi haft strax över 70 zippandes gäster denna helgen vilket har gjort hela personalstyrkan extra exalterade då högsäsongen går av stapeln efter midsommar!

Vi önskar tacka alla helgens gäster, zippande som icke zippande. Och så önskar vi ge ett stort tack till alla våra glada guider som tog väl hand om helgens alla gäster och så grattar vi flera av dem då de har tagit studenten i förra veckan!

Ett stort tack till helgens underbara personal: Oskar, Emely, Ezaldin, Corinna, Albin VS, Leo, Adam, Samuel R, Amir, Samuel B och Patrick.

Och vi alla på Little Rock Lake Zipline önskar Er alla en glad midsommar, ta hand om Er!


Senaste inläggen

Utbildningsvecka 29 mars - 2 april 2021
Höstlov o Halloween
Blogg inlägg 31 juli -2 augusti 2020
Blogginlägg 25-26 juli 2020
Utbildningsvecka 8-11 juli 2020
Helgen 27-28 juni 2020
Helgen 13-14 juni 2020
Helgen 6-7 juni 2020
Pingsthelgen 29-30 maj
Utbildningsvecka 6-8, 10 april 2020
Arkivet