Vilken säsongsinvigning!

2018-05-11 14:26Författare Elisabeth

Först och främst så vill vi tacka alla som kom. Vi kan sitta på vår kammare och fundera ut hur vi ska utveckla Little Rock Lake, men vi vill ju veta vad ni tycker om det. Få ett kvitto på att vi tänkt rätt. Så det är alltid lite nervöst innan vi vet om ni uppskattar det vi har gjort eller inte. Men efter gårdagen släppte nervositeten. Ni gillade verkligen vad ni såg och ni berättade det för oss. Så tack!

Det var ett späckat schema under dagen. Och här tänkte vi ge er några glimtar.

En av sakerna som uppskattades mest var när vår guide Oscar gjorde premiärhoppet från tornet ner i bergsbassängen och körde några varv i multisportbanan runt bassängen. Det vår också några av er som vågade testa medan andra nöjde sig med att doppa tårna i det något kalla bergsvattnet.

Det var flera som gjorde andra aktiviteter som att testa på orientering med Växjö OK, gå på mus- och skalbaggesafari och så fanns det dem som nöjde sig med att hänga med oss och njuta av omgivningarna och utsikten.

Vi hade också en femkamp mellan Destionation Småland och Glasriket. En jämn kamp som Glasriket gick vinnande ur med endast tre poängs skillnad. När de var klara så testade övriga gäster på de kluriga femkampsmomenten som Smålands Event hade med sig. Tvärtomcykeln var en kluring och krävdes lite hjälp för att få fram ibland.

Vi släppte ner lax i Little Rock Lake som ska växa och tillföra området ytterligare en sevärdhet, men för att också till slut hamna på en tallrik tillagad i vår restaurang. Men än är de för små, så laxen vi grillade och bjöd på var fiskad i andra lokala vatten. Vi tackar Stefan Bergqvist från Sveaskog som ställde upp och fileade laxen. 

Och det var några av er som satte potatis i vårt trädgårdsland. Ni kommer via mejl få uppdatering kring hur det går för er potatis och när det är dags att komma hit och äta den.

Under dagen hade vi ziplinebokningar som vanligt. Den enda skillnaden var väl att de fick lite större publik än i normala fall då de gav sig iväg från första tornet. Och det kommer att bli fler som åker framöver. Bland annat vinnarna av tipsrundan som vann presentkort på en ziplineåkning.

Detta var dagen i stora drag. Så nu ser vi framemot att se er snart igen. Välkomna!

 


Senaste inläggen

Utbildningsvecka 29 mars - 2 april 2021
Höstlov o Halloween
Blogg inlägg 31 juli -2 augusti 2020
Blogginlägg 25-26 juli 2020
Utbildningsvecka 8-11 juli 2020
Helgen 27-28 juni 2020
Helgen 13-14 juni 2020
Helgen 6-7 juni 2020
Pingsthelgen 29-30 maj
Utbildningsvecka 6-8, 10 april 2020
Arkivet