Hej, och välkomna till vår blogg!

2018-04-11 14:39Författare Thereze

Från och med nu kommer du även kunna följa oss på bloggen! Här vill vi kunna dela med oss av allt spännande som händer hos oss. Alla nyheter inför denna säsong (Oj så mycket nytt), mer om allt makalöst roligt som har hänt under åren hittills men även händer här uppe varje dag. Har du t.ex. hört talas om hur vår Zipline bidragit till att förändra människors levnadsvanor åt det mer hälsosamma hållet eller historien om den förrymda talgoxen?

Vi vill även dela med oss av allt spännande som händer bakom kulisserna och berätta mer om alla oss som jobbar här. Vi har några riktiga kul original och en väldans mångfacetterad bakgrund. Visste du t.ex. att vår personal tillsammans talar 13 olika språk, och då är inte ens småländskans alla dialekter inräknade! Många av våra guider är studenter men vissa bedriver även egna företag vid sidan av sitt engagemang i Sweden Zipline. En sak som är gemensamt för alla är dock att alla är ganska fysiskt aktiva, då detta är ett krav för att kunna arbeta som Zipline-guide på en stor äventyrsanläggning. Förutom ett gäng fotboll-, bandy- och hockeytjejer och killar har vi en scoutledare samt en gymnast på SM-nivå.

Vi ser även fram emot att dela massa om den fantastiska natur vi har omkring oss och allt som lever i den. Sverige har mest skog i hela Europa och att Svea Skog, som äger marken vi har vår anläggning i, äger skog till en yta större än Nederländerna. Visste du att vi har ca 45 olika träslag i Sverige och hela 30 st av dem har vi här i Kronoparken. I all denna fantastiska natur lever förstås en hel del vänner från djurriket. Bland annat så har vi en harfamilj under vårt kontor och i Forest Camp tror vi att vi har en varglya, men vi är inte helt säkra för det är ingen som vågat krypa in och kolla. Än. 

Avslutningsvis tycker vi att det är jättekul att du har tittat in här i vår sprillans nya blogg och vi hoppas att vi får se dig på återseende. Har du tips, idéer eller är nyfiken på något särskilt som du skulle vilja läsa om på vår blogg så tveka inte på att höra av dig till oss!

Ps, redan imorgon kommer ett nytt inlägg som kommer innehålla en inbjudan. Du får vänta tills imorgon för att veta vad det är för slags inbjudan men vi kan kortfattat säga att den här inbjudan vill du inte missa!

På återseende,

Sweden Zipline


 


 


Senaste inläggen

Utbildningsvecka 29 mars - 2 april 2021
Höstlov o Halloween
Blogg inlägg 31 juli -2 augusti 2020
Blogginlägg 25-26 juli 2020
Utbildningsvecka 8-11 juli 2020
Helgen 27-28 juni 2020
Helgen 13-14 juni 2020
Helgen 6-7 juni 2020
Pingsthelgen 29-30 maj
Utbildningsvecka 6-8, 10 april 2020
Arkivet