Nutid och framtid 2018-2019

2018-12-10 09:51Författare Peter

Publikrekord 2018
Vi kan glädja åt oss att under 2018 har vi haft fler än 6000 åkare som zippat hos oss och ca 25 000 besökare i anläggningen. Vi var under högsäsong mer eller mindre fullbokade i flera veckor och vi gick på max kapacitet. Vi gör en kraftig omsättningsökning och detta gör oss redo för flera nya viktiga investeringar för framtiden.

Parkering
Vi har under hösten kunnat spränga ned ca 3000 Kubikmeter berg för att skapa ett större antal parkeringsplatser strax nedanför Base Camp. Allt berg materiell till nya parkeringen har vi hämtat hos oss själva för minsta möjliga miljöpåverkan och inga långväga tunga transporter har varit nödvändiga.

 

Restaurang utbyggnad och ny krögare
Under våren bygger vi nya skärmtak vårt restaurangdäck och skapar fler väderskyddade sittplatser. Vi har en ny krögare och detta är Nils Thuresson – Inamat som kommer att driva vår restaurang under namnet Inamat Fine Forest. Det kommer bli mycket mat över öppen eld och i rökugnar och med lokala råvaror med fokus på småländska rätter och årstidsanpassad meny.

Uppgradering av våra ziplineäventyr mellan 1 maj till 30 september
Vi kommer att från våra slutstationer i ziplinbanan, våra Happy Ending, låta en miljö beräknad transport ingå tillbaka till Base Camp och det att lunch ingår i zipline priset före eller efter åkning i ziplinebanan. För den som zippat är det också fritt att bada i vår bergsbassäng.

 

First Class Forest – Nytt exklusivt zipline äventyr - Mindre väntetid i stationerna
Detta äventyr är ett gruppäventyr för upp till 6 personer. Äventyret avgår under högsäsong en gång per dag klockan 10.00 på morgonen. Vid ankomst till Base Camp kommer First Class Forest ha fri tillgång till reserverad lobby med snacks och tilltugg samt lätt dryck som ingår i paketet. Det är endast våra absolut bästa guider som tjänstgör i First Class Forest paketet. Även en över 10 meter hög repfiring över en utskjutanfe klippbrant kommer ingå i äventyret. Totalt 9 stationer och över 2 km linor i skogen. Äventyret tar ca 4 timmar i grupp om 6 personer. 
First Class Forest är bokningsbar i kombination med mat, övernattning och konferens.

Tillbyggnad bana

Vi planerade tidigare för en utbyggnad av zipline banan under 2019 men har beslutat att senarelägga detta då vi tror oss har hittat en bättre sträckning av banan vilken vi vill undersöka under våren 2019 och kanske ändra utbyggnaden till  änu längre linor genom ett mer intressant skogsområde än tidigare

 

Nytt konferenspaket De Luxe- 1dag 1 natt
Vi erbjuder från och med våren 2019 ett nytt konferenspaket De Luxe som är uppgraderat från tidigare konferenspaket med ett bättre boende i våra vildmarkspanel rum med fritt WIFI. Dusch och toalett ligger 25 meter från rummen. 

Vår guldfyndighet
Under sommaren kunde vi konstatera guldförekomst i Sågebäcksravinen. Vi ansökte något senare om undersökningstillstånd och mutsedel hos Bergsmästaren i Luleå. Vi har precis i dagarna beviljats mutsedel vilket innebär att vi har ensamrätten till eventuella guldfyndigheter inom det inmutade området på ca 40 hektar. Vi har nu Bergsstaten och Bergmästarens beskydd genom minerallagen att inom 3 år undersöka området.

Slutord
Bolaget med personal vill tacka alla våra leverantörer, gäster och övriga behjälpliga som bidragit till ett framgångrikt år. Vi blickar nu framåt och stävar efter att göra en bra upplevelse ännu bättre. Inget är så bra att det inte kan göras bättre. Tack alla som varit med oss och varit delaktiga i denna framgång.


Senaste inläggen

Utbildningsvecka 29 mars - 2 april 2021
Höstlov o Halloween
Blogg inlägg 31 juli -2 augusti 2020
Blogginlägg 25-26 juli 2020
Utbildningsvecka 8-11 juli 2020
Helgen 27-28 juni 2020
Helgen 13-14 juni 2020
Helgen 6-7 juni 2020
Pingsthelgen 29-30 maj
Utbildningsvecka 6-8, 10 april 2020
Arkivet