Little Rock Lake AB - Sweden Zipline
Little Rock Lake AB - Sweden Zipline


Little Rock Lake AB - Sweden Zipline
Hem

Utbildningsvecka för blivande Zipline guider

2019-05-02 10:01Författare Peter

Förra veckan under påsklovet hade vi utbildningsvecka för våra nya guider. Under veckan stod Restaurang Fine Forest Inamat för luncherna för våra blivande guider. Under veckan var det mycket teori och en hel del praktik ute i zipline banan.Janik och Adam höll i största delen av utbildningen tillsammans med Martin som stod för naturutbildningen. Erik var också med under utbildningen som extra guide.

På kvällarna tillagades mat tillsammans och andra spännande aktiviteter som vi erbjuder testades. Det var bland annat klättring och spökrunda. Vi passade också på att testa lite vid vår nya rappellerings station vid Overhang ute i skogen där vår nya Via Feratta, ett 100 meter nytt berghängt trappsystem har kunnat färdigställas som är en del av våra nya vandringsleder. Vi tror att vi är ensamma i landet om ett så avancerat trappsystem med 20 meters stigning efter bergsstupet.

Marcus från Räddningstjänsten och Katarina från HLR-Instruktören Ingelstad höll under fredagen i vår årliga utbildning i Brand och HLR utbildning.
Markus stod för brand utbildningen där alla fick testa på att använda en brandsläckare. Dock rådde eldningsförbud varför eleverna fick släcka en fantiserad eld i vägkanten. Peters dotter Alizia var också med och fick testa släckaren.

Lunchen under fredagen kunde avnjutas vid en av våra publika grillplatser med härlig utsikt i ett underbart vårväder. Nils Thuresson, vår nya krögare fick också mottaga lite blommor från Jonas. Nils med sitt bolag INA mat AB har nu fått ordning på det nya uteköket med ett stort antal sittplatser under tak med makalös utsikt över Änghultasjön.

Veckan avslutades med bad och relax under fredagskvällen.


Senaste inläggen

Grön, röd, lila, blå eller svart? Våra olika banor bjuder på äventyr i varierande adrenalinnivå och har något för alla. Vill du zippa över ravin eller kanske testa paråkning?
Utbildningsvecka för blivande Zipline guider
Påsk öppnande av Restaurang Fine Forest med vår nya krögare Nils Thuresson
Nutid och framtid 2018-2019
Boka billigare äventyr 2019
Vi har haft nöjet att presentera en ny produkt som 3 step IT Sweden i Klavreström faktiskt hjälpte oss att skapa efter förfrågan från dem.
Escape the Room och Basement Brutal
Kräftskiva
Kamikaze mine day
Kräftburen är kastad
Arkivet