Little Rock Lake AB - Sweden Zipline
Little Rock Lake AB - Sweden Zipline


Little Rock Lake AB - Sweden Zipline
Hem

Kräftburen är kastad

2018-07-25 22:56Författare Elisabeth

Vi är mitt i högsäsongen. Folk zippar, badar i bergsbassängen, sover i dubbelkåtan och låter vår personal ta hand om allt från mat till underhållning till naturupplevelser. Vi har det alla bra helt enkelt. Vi och gästerna.

Vår nyutbyggda restaurang går på högtryck och vi har fler matgäster än någonsin som kommer bara för att njuta av mat och utsikt. Det tycker vi är roligt! Little Rock Lake handlar om njutning oavsett om det är en adrenalinfylld sådan eller att ni njuter av andra orsaker såsom natur, utsikt och mat.

Igår kastade Peter den första kräftburen. För självklart kommer vi att ha vår traditionsenliga kräftskiva – Crazy Crayfishparty! Lördagarna den 11 augusti och den 1 september klockan 18.00 smäller det!

Vid två tillfällen kommer vi att erbjuda en svensk traditionsenlig kräftskiva med allt vad det innebär. Svenska kräftor fiskade från våra närliggande sjöar kokta i kryddväxter odlade i vårt trädgårdsland. Potatis odlade av våra gäster, närproducerade ostar, bröd från bakgården och så mycket annat lokalt vi kan erbjuda.

Det kommer att bli underhållning, god mat och överraskningar under kvällen. Vi vill gärna ge er en kväll att minnas med en förunderlig utsikt som pricken över i:et.

Så samla era vänner och kom till oss för er kräftskiva. Vi lovar att den kommer att bli något extra. Och om det är så att ni är många som vill komma på samma gång och inte har bilkapacitet så hör av er till oss så kan vi hjälpa er med en busslösning. 

 

Maxantal per sittning är 50 personer och redan nu har vi fått in bokningar från förra årets gäster som vill komma tillbaka. Så vänta inte utan snacka med familjen, polarna eller släkten idag och ta er årliga kräftskiva med oss. Ni bokar på samma plats som alla andra äventyr hos oss på hemisdan. Eller så ringer ni. 

 

Välkomna till Crazy Crayfishparty!

 

PS. Jag frågade Peter vad som var ”crazy” med denna kräftskiva. Han svarade: Ja alltså, vi sitter och äter kräftor med knasiga hattar på oss. Mer beskrivning av crazy behövs väl inte? ;)


Senaste inläggen

Bokning av Klafreströms Stålgjuteri den 28/6.
Little Rock Lake Hiking
Idag torsdag har vi genomfört vår första avgång i vår nya produkt – Blåa banan - First Class Forest. Heute, Donnerstag, hatten wir die erste Durchführung unseres neuen Produktes – Blaue Zipline – First Class Forest.
Idag torsdag har vi genomfört vår första avgång i vår nya produkt – Blåa banan - First Class Forest. Heute, Donnerstag, hatten wir die erste Durchführung unseres neuen Produktes – Blaue Zipline – First Class Forest.
Denna tisdag hade vi besök av Paradisskolan åk 9 från Nybro.
Unnarydsskolans besök för äventyr i parken
Vasaskolans besök i härligt sommarväder!
Little Rock Lake 5 år
Årets första skolklass
Grön, röd, lila, blå eller svart? Våra olika banor bjuder på äventyr i varierande adrenalinnivå och har något för alla. Vill du zippa över ravin eller kanske testa paråkning?
Arkivet